Beste leden van kring Hilversum.

Met dit schrijven wil ik mij even voorstellen ik ben Lambert Vos van de firma Vos foerage handelĀ  en veehouderij in Blaricum.

Zo als u allen weet gaat per 27-8-2022 de Gebr. J & A v.d Wardt dicht, dit is voor velen van ons een groot gemis. Zij zijn voor velen van ons als duiven melkers de plek waar jullie het voer en anderen benodigdheden haalden. ik ben op dit moment met veel leveranciers bezig om het rond te krijgen dat uw toch in de regio nog terecht kunt om uw voer te halen.

Met de meesten ben ik op dit moment rond. een enkeling volgt nog de komende dagen, dit in samen werking met Adrie van de Wardt.

Voor diegene die het willen kunnen vanaf 29-8-2022 bij mij terecht voor hun duivenvoer en aanverwanten artikelen.

U kunt mij vinden in Blaricum op meentweg 1 hoek burg-heerschopweg 4.

Er hangt een groot bord met de tekst p sluis op de gevel van de boerderij, dit is achter de Albert Heijn en ijssalon de Hoop, voor diegene die een beetje bekend zijn in Blaricum.

Als uw meer wilt weten bent uw van harte welkom  om een kijkje te nemen of vragen te stellen. Bel mij gerust eens om vragen te stellen.

Met vriendelijke groeten. Lambert Vos. 06-13534232

Loading

Sluiting van de Wardt, Laren.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.