Geachte liefhebbers.

Wilt u ook eens uw topper of lievelingsduif op de foto hebben? Dit is mogelijk want, op zaterdag 18 febr. vanaf 14.00 uur komt Robert Borneman de duiven op de gevoelige plaat vast leggen. Dit gebeurt in het club lokaal van pv de zwaluw Heidevelde 9 in Laren.

De kosten bedraagt 22.50 per foto zonder afdruk (digitaal aangeleverd) en 25 euro voor een foto digitaal en afgedrukt op A4 high gloss . 

Foto is totaal, dus .. duif + oog + tekst naar wens

Er dient contant afgerekend te worden!!

Ook is het mogelijk om een Collage te laten maken (een samenstelling van meerdere duiven) die Robert reeds op de foto gezet heeft, de kosten bedraagt daarvan 35 euro.

Simpel rekensommetje, stel u laat 4 duiven op de foto zetten en u wilt een collage dan is dit 4 x 22,50 plus 35 euro.

Collage word digitaal aangeleverd en kan u zelf af laten drukken, Robert kan dit wel laten doen door een extern bedrijf wat dan wel extra kosten met zich mee breng.

Heeft u interesse  geeft u zich dan op 

Bij Jacco van Grol  email: jaccovangrol@hotmail.com

U dient de gegevens mee te nemen van wat u op de foto,s wilt hebben staan bv de prijzen van de duif of het soort duif ect.

Ter plaatse kan u altijd verder met Robert overleggen wat u idee is met de foto.

Mvg 

Jacco van Grol

Loading

Foto van uw duiven

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.