Waar de combinatie niet alleen presteert met goede en snelle duiven, is Harold altijd snel met het aanleveren van de gegevens over de vlucht. Ik zelf was een beetje lui van de week, vandaar dit verlate verslag. Excuses.

Ik spreek Harold altijd via Whatsapp, en gaf hem vorige week al aan dat ik weer uit keek naar zijn prestaties. Zelf zijn ze heel bescheiden over de prestaties en twijfelen zelf iedere week of het weer gaat lukken. Zo ook deze vlucht draaien ze maar mooi weer een aantal duiven rats aan de kop. Binnen 2 seconden 4 duiven draaien op ruim 472km is niet iedereen gegeven. Een rubriek “Nadoen” is dan ook voor volgend jaar een leuk nieuw item 😉

In de regio1 pakken de mannen de 1e 4 prijzen over totaal 694 duiven. in de uitslag pakken ze op 37 ingezette duiven er 31 in de prijzen!

Overige uitslagen:

Afdeling 7 regio A1: 3,4,5,6,7 enz over 1059 duiven.

Afdeling 7 Regio Noord: 4,5,6,7 enz over 1671 duiven.

Afdeling 7: 12,13,14,15 enz over 5214 duiven totaal.

dan nu naar de duiven..

1ste duif. New Jet (duivin) Deze duivin heeft al een aantal vroege prijzen gewonnen. Een dochter van Mia.

“New Jet”

2de duif. Young Baron (doffer) Een kleinzoon van super kweker Red Baron, onze stamdoffer van de rode lijn Young Baron heeft in zijn korte carrière al heel een aantal leuke prijzen gepakt.

“Young Baron”

3de duif. Little Girl  (duivin) Daughter van Rebecca, zelf 3de nationale asduif oud. Little Girl is ook via vaders kant weer een kleinkind van Red Baron.

“Little Girl”

4de duif, Nicole (duivin) Deze duivin heeft dit jaar al verschillende top noteringen. 5x top 10 in A1.

“Nicole”

5de duif, Bond Girl (duivin) Moeder van deze duivin is onze nieuwe super kweker Vale Bulck. Vader is een broer van Red Baron. Bond Girl heeft als jaarling maar een klein aantal vluchten gehad en heeft dus nog niet veel ervaring, ondanks dit heeft ze in dit zware seizoen toch al een aantal mooie klasseringen.

“Bond Girl”

Op het moment van schrijven van dit artikel, is Chateauroux (18-07-2021) onderweg. De combinatie heeft er 12 in competitie, en dit zijn alleen de betere dagfond duiven. Jaarlingen zijn thuis gebleven. Ik gok zomaar op nog een artikel komende week.

Verslag: Edward Schrijvers.

Informatie: Harold Calis.

Loading

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.