Over dit verslag moest ik even nadenken. Om elke week de info van Harold te vertalen naar een leuk verhaal met de info is niet altijd gemakkelijk. Wat kun je nog schrijven over deze liefhebbers na al zoveel keer de hele regio te hebben opgerold. Zelf zien ze graag ook andere liefhebbers winnen, maar een duif zelf bepaald zelf wanneer het komt. Misschien volgende week de klok een minuut of 5 na de eerste duif pas aan te zetten en zo een keer iets later te draaien?

Dat dit natuurlijk niet de bedoeling is, moeten we er maar mee leven dat we hier volgende week na Sezanne weer iets terug vinden van de combinatie 😉

De Combinatie G. en H. Calis vult iedere week mijn email box met relevante informatie over de weekwinnaar Regio1. Dit keer weer goud, zilver en brons op deze loodzware dagfond vlucht in onze Regio.

Met 345 duiven verdeeld over 45 liefhebbers laten ze weer zien dat de stam duiven op het hok de snelste zijn. Goud, zilver en brons en met 15 van de 20 ingezette duiven in de prijzen een hele dikke voldoende/goed deze week.

Ook in de Regio A1 zitten de duiven in het snuitje van de uitslag over 505 duiven en tevens goed voor goud, zilver en brons. In de Regio Noord pakken de mannen (en ja het begint voor anderen vervelend te worden) Goud, zilver en brons over 910 duiven.

Alleen in de afdeling 7 moeten de mannen de drie ereplaatsen aan anderen overlaten maar spelen lekker mee op hoog niveau. 8e,23e en 25e notering over 2362 duiven, met maar liefst 14 van de 20 in de uitslag.

De 1e duif Thomas is een zoon van wederom Mia (zelf 6x 1ste). Deze doffer is een volle broer van New Jet die afgelopen weekend een 1ste prijs in de regio Hilversum won vanuit Melun Andrezel.

“Mia”

De 2de Duif is een dochter van Golden Lucky, Golden Lucky is een halfzus van de vader van Mia. De vader van Mia en ook onze super duivin Romi is genaamd Just Relaxing. Helaas is deze doffer in 2019 overleden aan een longprobleem, waar hij al jaren last van had. Just relaxing is samen met zijn halfzus de stamduiven van onze “blauwe”lijn. Vooral de koppels Just Relaxing x Het Vleugeltje en de koppelingen Son 48 x Golden Lucky en of Nico x golden lucky hebben bij ons voor zeer veel goede nakomelingen gezorgd.

“Just Relaxing”

De 3de Duif is een volle zus van Double Tail, Nicole wint nu voor de vierde keer dit jaar een top 10 notering in de regio A1.Double Tail en Nicole komen uit 1 van onze stamkoppels Nico x Golden lucky,

“Golden Lucky”
“Stamboom 3e gedraaide duif Nicole”

Van de mooie foto’s op deze pagina alleen kun je al smullen. Plakboeken vol hebben ze al en de keuze is reuze bij zulke duiven die week in week uit ook een plaats verdienen in dat plakboek.

Gerard en Harold.. poetsen en tot volgende week!

Verslag: Edward Schrijvers.

Informatie: Harold Calis.

Loading

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.