Voor de tweede keer dit jaar wint Hans Kaars uit Almere een eerste in de regio Hilversum EO op Sens. Deze overwinning was meteen ook goed voor een  overwinning in Regio A1 en Regio A.

“Hans tijdens een eerdere overwinning”

Hans klokte zijn winnende jonge doffer 21-10818872  om 14.34.27 goed voor 1443.413 m/min. Deze doffer heeft Hans zelf gekweekt uit een doffer die hij heeft gehaald heeft bij zijn maat Ruud Lelieveld uit Scherpenzeel, hier haalt Hans elk jaar een mand jongen.

Hans behaald met deze duif de volgende resultaten:

Regio 1 een 1e prijs over 508 duiven. Hans had er 10 mee en draait 5 prijzen.

Regio 1 A over 510 duiven (slechts 5 duiven meer dan in onze eigen regio) 1e prijs en ook 5 van de 10 in de prijzen.

Regio Noord over 867 duiven 1e prijs en ook hier 5 duiven in de prijzen.

Afdeling 7 totaal over 3517 duiven begint Hans op plaats 14 en ook deze 5 duiven zitten daar in de prijzen.

De moeder van de winnende doffer komt rechtstreeks bij Pierre Faes vandaan, hiervan zei Hans in het begin van het jaar al deze speel ik niet meer volgens mij is het een goede kweekduivin ik heb er twee zulke mooie duiven uit gekweekt (een is dus nu de overwinnaar).  Zou Hans een kenner zijn? Hans heeft dit jaar een super seizoen gehad en is in zijn vereniging ook generaal on en aangewezen kampioen geworden. Persoonlijk denk ik dat Hans alleen maar beter gaat presteren de aankomende seizoenen. Gefeliciteerd Hans met deze mooie overwinning.

Verslag: Roy Vos.

Loading

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.