De afgelopen tijd is de Regio al bezig geweest alle Bordjes, Bokalen en andere ereprijzen voor het seizoen 2021, en alvast voor 2022 in orde te maken voor deze combinatie. Er staat gewoon geen maat op de prestaties van deze Vader-Zoon combinatie.

Zelf waren ze niet tevreden op deze Koninginnen Grand Prix vlucht en hoopte op een hogere klassering in de afdeling en Nationaal. Toch neemt menigeen de pet af voor de geleverde prestaties op deze niet makkelijke vlucht.

In de Regio1 weer goud (1e) over 418 duiven.

Afdeling 7 Regio A1 2e prijs over 545 duiven.

Afdeling 7 Regio Noord 3e over 1011 duiven.

Afdeling 7 16e over 2660 duiven.

Nationaal sector 3 17e over 10473 duiven.

Totaal Nationaal 306e over 34214 duiven.

1ste duif op deze vlucht is de rode duivin. Deze duivin vloog afgelopen jaar ook een 2de in de regio van Vierzon.

Vader van deze topduif is ROMI BARON een zoon van RED BARON en ROMI. de moeder is de Sister Sagan.

Met nog 2 dagfond vluchten te gaan, maken wij ons op voor het volgende verslag van deze sympathieke combinatie, al wetende dat het toch elke week lastiger word er nog een leuk verhaal van te maken. Mogelijk hebben ze nog een verrassend verhaal in petto voor deze mooie vluchten, alwaar ze vast weer strijden om de podium plaatsen.

Verslag: Edward Schrijvers

Informatie: Harold Calis

Loading

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.