Ik beloofde het afgelopen zondag al, en mijn instinct heeft me niet in de steek gelaten dit keer. Pats, daar zijn ze weer en nu weer met “New Jet” die vorige week ook de palmaris pakte op Sens.

Er is gewoon de klok op gelijk te zetten dit jaar voor wat betreft de uitslagen in de Regio1. Hans Nielen heeft alvast een vrachtauto gehuurd om alle prijzen in 1 keer in Bussum te kunnen afleveren komende winter. Op het adres in Bussum ligt een hele grote magneet in de grond, alwaar de chipringen van de combinatie al op bijna 700km voelen dat ze naar dit adres moeten worden getrokken.

In de regio1 Hilversum pakken de mannen de volgende prijzen: 1,4,5,7,10 enz over 370 duiven.

In de Afdeling 7 Regio A1: 1,4,5,7,11 enz over 506 duiven

In de Afdeling 7 Noord: 1,10,11 enz over 858 duiven

Afdeling 7 totaal: 2,49,53,70 enz over 2863 duiven.

Als klap op de vuurpijl draaien de mannen in Sector 3 Nationaal: 2,97,103,135 enz met van de 12 gezette duiven er nationaal 7 in de prijzen! Nadoen!

De eerste duif, en dezelfde als vorige week op de zware midfond vlucht Sens is “New Jet”

“New Jet”

Dit is voor de derde keer dit jaar dat ze een 1ste prijs wint in de Kring Hilversum. Vorig jaar won ze ook al een 2de NPO Sezanne.

“Stamboom New Jet”
“Staron, vader New Jet”
“Mia, moeder New Jet”

2de Duif Thomas Dit is een volle broer van New Jet. Thomas won dit jaar op Vierzon een 1ste in de kring Hilversum en dat was goed voor een 8ste NPO.


Derde duif NL20-19920, rode duivin Deze duivin won afgelopen jaar op Vierzon een 2de tegen 1041 en op Issoudun een 1ste in de Kring Hilversum. Dit is een dochter van Romi Baron, Romi Baron is een zoon van Red Baron x Romi .

Kortom alleen maar klasse op de hokken in Bussum. Dat we meer gaan horen van deze combinatie is geen voorspelling meer, maar gewoon een feit. Alles klopt op de hokken en klasse duiven daarbij is een garantie op succes!

Verslag: Edward Schrijvers.

Informatie: Harold Calis.

Loading

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.