Je kunt net zo goed alleen de link van de website van de Comb G. en H. Calis hier vermelden, want het wordt week op week moeilijker er weer een verhaal bij te plaatsen.

Bij deze dan en tot volgende week.. 😉

https://www.calisracingpigeons.com/

Wederom presteert deze combinatie het bijna onmogelijke elke week weer. In de regio 1 maakt het de mannen niet uit wie er op de uitslag staan, want keer op keer pakken zij de palmaris. Waar je ziet dat duiven nu toch per discipline gesplitst gaan worden, en de aantallen terug lopen op de midfond, weten zij toch de juiste duiven te selecteren voor elke vlucht, zwaar of niet. (en het was zwaar)

Over 897 duiven in de Regio1 pakken ze van de 50 ingezette duiven er 46 in de uitslag op een totaal van 221 prijsduiven te verdelen. Hierbij declasseren ze 56 deelnemers die het met minder moeten doen.

In de Regio A1 van de afdeling pakken ze de 3e prijs over 1306 duiven, Regio Noord de 7e over 2303 duiven en in de gehele afdeling 7 een 36 over 5649 duiven.

Wederom doen de duiven uit 1 lijn het prima, en als je naar vorige week kijkt komen ook deze duiven uit de zelfde familie (Lijn Mia) (Lijn Romi)

De eerste duif is de New Jet die als eerste de klep raakte en haar chipring af gaf aan de klok.

“New Jet”
‘Vleugel New Jet”
“Stamboom New Jet”

De tweede duif is de dochter van New Jet, en zo gaan we de lijst verder even af.

1ste en 2de duif zijn beide dochters van Mia,

3de duif is een klein dochter van Mia.

4de duif is een nicht van Mia

5de duif is een klein zoon van Mia

6de duif is een half zus van Mia (zelfde moeder)
Mia is een volle zus van Romi. Romi was vorige week de (groot)moeder van de eerste duiven van Vierzon. Dus wederom dezelfde familie. 

Verslag: Edward Schrijvers.

Informatie: Harold Calis.

Loading

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.